Make a wish birthday card with WPLUS9

Hello again,

I didn’t post for a whole week and I felt I need to catch up, so it is my 2nd post for today. And a very special one as this card I am showing you was for my sweet brother’s birthday!

20160529_164050 wm

First of all, I had the WPLUS9 dream catcher die which I bought a while ago having my brother in mind. He used to have one above his bed when we were teenagers and it reminded me of those good old times 😀 So, before doing anything for my card, I had to assemble my dream catcher: I die cut the frame 3 times from black cardstock, together with the little hangers which hold the feathers. The net is cut from heavy weight vellum. The feathers are from white cardstock and vellum. I glued everything together using Ranger Multi Matte Medium.

20160529_164027 wm

I definitely wanted a colourful background so I made a rainbow one with distress inks and a blending tool. A little shimmer mist and water droplets made it complete.

20160529_164045 wm

The sentiment I die cut from black cardstock using a MFT sentiment die set. A few clear sequins and my card was ready from outside.

20160529_164019 wm

As I wanted to give him a gift card, I made a small envelope using a die from Avery Elle. For the closure I added one feather left behind from the dream catcher die cutting session. I stamped the Happy birthday sentiment from a SSS set. The envelope is held in place by a strip of my rainbow background (I love to use all leftovers). The seniment above is from a beautiful Altenew set.

20160529_164151 wm

The other inner side of my card I kept for a funny explanation on what the gift card is for. It is in Hungarian and a simple printed word document which I decorated with faux stitching from a SSS rectangle die. This panel is held in place by washi tape, so it is easy to remove.

That is it for today, I wish you got inspired. My bro definitely liked the gift and the way it was “wrapped”. Happy Birthday Andras once more! I love you!

This card I am submitting to the SSS Wednesday Challenge: Anyhing goes.

Simon Wednesday Challenge Blog

Bye,

Zsofi

####

Sziasztok,

Ma ez a második lap, amit megosztok veletek, és szuper különleges, mert a tesóm szülinapjára készült. Már egy ideje a tarsolyomban van egy álomfogó sablonkészlet (WPLUS9), amit kifejezetten a tesóm miatt vettem. Amikor tinik voltunk, lógott egy igazi álomfogó az ágya fellett és elkapott a nosztalgia a régi szép idők iránt 🙂

20160529_164050 wm

Szóval, először is az álomfogót raktam össze. A keretet 3-szor vágtam ki fekete kartonból, a kis függőkkel együtt. A hálót vastag pausz papírból, a tollakat pedig fehér kartonból és pauszból. Ranger Multi Matte Medium folyékony ragasztóval ragasztottam össze mindent, ez a kedvenc ragasztóm. A háttér distress tintákkal és a mini ink blending tool segítségével készült, természetesen szivárvány színekben. Amikor készen voltam a tintázással, egy kis shimmer mist-et és vizet spricceltem a háttérre, így lett izgalmas.

A feliratot egy My Favourite Things sablonnal vágtam fekete kartonból. Egy-két átlátszó flitter és kész az eleje. Belülre egy ajándékkártyát szántam, aminek készítettem  egy kis birítékot világoskék kartonból. Egy maradék fehér toll segít lezárni, amit ideiglenes ragasztóval kentem be. A feliratok egy SSS és egy Altenew szettből származnak. A másik oldalra került a vicces magyarázat az ajándékkártyához. Ez egy sima A6 méretben nyomtatott word doksi, amit egy SSS öltésmintás sablonnal díszítettem, és kék pöttyös washy tape-pel ragasztottam be, hogy könnyen ki lehessen szedni.

20160529_164151 wm

Remélem nektek is tetszik és adtam egy kis inspirációt ajándékutalványok tálalásához. A tesóm nagyon örült neki 🙂 Andris, boldog szülinapot még egyszer! Szeretlek 🙂

Hamarosan újra jövök egy viccességgel 😉

Üdv,

Zsófi

 

 

 

 

 

One thought on “Make a wish birthday card with WPLUS9

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s