Hooray it’s your birthday!

Hello again,

This post is for my niece, Mai in Cairo – made with love, for you my dear 🙂 Happy birthday princess!

Today I brought a relatively simple birthday card for cat-lovers, featuring Newton’s Nook stamps. I stamped the kitty with the balloon on smooth white cardstock, coloured with Shinhan alcohol markers and fussy cut it out, together with the party hat. I die cut an MFT cloud cover up die from white cardstock and a Hooray sentiment die from Mama Elephant. I sponged some blue die ink on the die-cut word.

20160718_153336 wm

For my background I used a patterned paper from my stash which looks like the sky, I die cut a scalloped rectangle mat (Mama Elephant) from blue cardstock and a skinny red frame with a SSS die. I adhered everything with liquid glue, popped up the cat with 3D foam tape, and led a silver string from the balloon through the loops of die cut word.

20160718_153410 wm

I stamped a sentiment in black ink under the Hooray. A few clear sequins from PPP, a bit of shimmer with my Wink of Stella and a huge amount of glossy accent on the balloon finished off my card.

20160718_153435 wm

I am participating with this card in the SSS Wednesday Challenge Create a scene.

Simon Wednesday Challenge Blog

I hope you like it and will return soon for more inspiration.

Have a great next week!

Zsofi

####

Sziasztok!

Ezt a lapot Kairóban élő unokahúgomnak készítettem a születésnapjára. Egy Newton’s Nook nyomdakészletet használtam, fekete tintával pecsételtem és alkoholos filcekkel színeztem a cicát meg a party sapkát. A felhőket és a Hooray feliratot is fehér kartonból végtam ki sablonnal, az utóbbit egy szivacsos applicator segítségével kék tintával színeztem félig. Háttérnek egy mintás papírt használtam, ami égnek tűnt, ezt egy középkék kartonból vágott alapra ragasztottam. Egy vékony piros kerettel emeltem ki a cicát a lufival, erre kerültek a flhők és néhány átlátszó flitter. A cicát 3D ragasztóval ragasztottam fel. A kivágott felirat alá fekete tintával egy szülinapi szöveget pecsételtem. A lufi zsinórjaként vékony ezüst madzagot használtam, amit átvezettem a kivágott felirat hurkain is. Végül egy kis elmaradhatatlan csillogás a Wink of Stella-val, és jó nagy adag glossy accent a lufira – és kész!

20160718_153336 wm

Remélem tetszik a lap és hamarosan visszanézel egy újabb adag inspirációért!

Szép hetet mindenkinek!

Zsófi

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s