About me

Hello, my name is Zsofi, I am a stay-at-home mum of 2 little ones in Budapest, Hungary. I have recently discovered my passion for card making and paper crafting. I created this blog as my new year resolution for 2016 in order to share more handmade kindness and love and to inspire others.

Sending cards got out of habit in Hungary a while ago, but I hope that it can be brought back. Nothing is sweeter than seeing a colourful piece of art among the bills in our mailbox. Sharing a bit of love and care is needed more and more these days.

I am trying to make this blog bilingual, but my main crafting language is English as my husband – who is my biggest supporter and fan, may God bless him – doesn’t speak Hungarian. But in order to involve and move the Hungarian crafters who may not speak English, I will try to post in Hungarian too.

I wish you enjoy my attempts of sharing some craftiness, and hope to see you back soon. Thanks so much for visiting!

####

Helló, a nevem Zsófi, Budapesten élek és két kicsi manó elfoglalt anyukája vagyok. Nemrég fedeztem fel a képeslapkészítés örömét, ami szenvedélyemmé nőtte ki magát nagyon hamar. Ez a blog az újévi fogadalmam része, mert szeretném megosztani Veletek a kézzel készített lapok/ajándékok csodáját. A mai szürke világban olyan jól esik egy kézzel készített színes lap a postaládánkban (ami kiment a divatból réges régen). Egy apró figyelmesség  a számlák között megmosolyogtat bárkit. Hát ezért írok, hogy másokat inspiráljak és Ti is felfedezzétek a képeslapkészítés örömét.

Próbálok majd két nyelven írni, de mivel a férjem – aki a legnagyobb hódolója és támogatója a “művészetemnek”, Isten áldja őt ezért – nem beszél magyarul, a fő nyelvem az angol lesz. Amikor időm engedi, lefordítom magyarra is a bejegyzést annak érdekében, hogy azok a magyar papírszerelmesek is inspirálódhassanak, akik esetleg nem beszélnek angolul.

Köszönöm, hogy bekukkantottál és remélem örömödet leled az oldalamon megosztott kis “műalkotásokban”. Gyere máskor is!

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s